joi, 10 noiembrie 2011

Londra: Premiul special al juriului, pentru “Oraşul otrăvit”

Miercuri seară, la Londra, a avut loc gala premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting. Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finala premiilor AIB 2011, alături de alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.
Carmen Avram şi echipa emisiunii "În Premieră" de la Antena 3 au cîştigat PREMIUL SPECIAL din partea JURIULUI AIB (The AIB's International Jury Highly Commends), pentru documentarul "Turda - Oraşul Otrăvit".
Materialul realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard a fost premiat la cea mai rîvnită categorie a competiţiei, categoria "Best Investigative documentary - TV" (Cel mai bun documentar de investigaţie pentru TV), unde a concurat cu materiale realizate de televiziunile CNN International, BBC, Aljazeera English sau Channel News Asia.
Postul de televiziune Antena 3, component al companiei Intact Media Grup este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International.
(ştire preluată de pe site-ul www.antena 3.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu