luni, 5 decembrie 2011

Publicaţie săptămînală la Cîmpia Turzii

de Emil HĂLĂŞTUAN
Din ultima zi a lunii noiembrie, Cîmpia Turzii are “ziar”. Intitulat
“Câmpia eXpress” săptămînalul editat la Cîmpia Turzii, în 12 pagini, din care patru full-color, apare în fiecare miercuri şi se distribuie gratuit. Managerul publicaţiei, Rareş Morar, îi asigură pe potenţialii cititori că “articolele regăsite în paginile ziarului vor avea conţinut unic şi vor fi caracterizate de originalitate. În cele 12 pagini ale publicaţiei, cititorii vor găsi subiecte din sfera administraţiei, politicii, evenimentelor, sportului, dar si reportaje sau interviuri interesante”.
Ediţia tipărită completează varianta on-line a publicaţiei “Câmpia eXpress” (w w w.c a m p i a - e x p r e s s.r o ) apărută la începutul lunii septembrie.
“Câmpia eXpress” va încerca sa apere onoarea presei, ştirbită de apariţia unor personaje “exotice", care fac furori la emisiunile TV sau în paginile publicaţiilor de scandal. Săptămînalul se va axa pe problemele comunităţii, pe subiectele de interes local, precum şi pe aspectele frumoase ale vieţii, de multe ori ignorate, din cauza grijilor cotidiene, promite Rareş Morar, managerul publicaţiei “Câmpia eXpress”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu